Takaisin

Sorry! The English version is coming soon

Tietosuoja


Rolling Stories Oy:n asiakas- ja käyttäjärekisterin tietosuojaseloste
Luotu 24.5. 2018


Kuka tietojasi käsittelee

Yritys

Rolling Stories Oy (2855222-9)
PL 242
00171 Helsinki
info@rollingstories.com

Yhteyshenkilö

Juho Jouhtimäki
juho@rollingstories.com

Rekisterin nimi

Rollingstories.com –verkkopalvelun asiakas- ja käyttäjärekisteri

Tiedot, joita käsittelemme

Henkilötiedot sisältävät tai ne voivat sisältää:

 • Sähköpostiosoite
 • (emme vaadi henkilöllisyyden paljastavan sähköpostiosoitteen käyttöä)
 • Nimi, mikäli annettu
 • Puhelinnumero, mikäli annettu
 • Käyttäjänimi
 • Tallentamasi mediatiedostot (esim. kuvat, äänet)
 • Tallentamasi rollerit eli palvelussa luotavat audiovisuaaliset esitykset
 • IP-osoite *

* Emme aktiivisesti kerää tai käsittele IP-osoitteita, mutta ne saattavat tallentua lokitiedostoihimme esimerkiksi tallentaessasi mediatiedostoja palvelimellemme. IP-osoitetta ei voi suoraan yhdistää tiettyyn käyttäjätiliin. Tietyissä tapauksissa on kuitenkin mahdollista löytää yhteys IP-osoitteen ja käyttäjätilin välillä. Rajaamme tällaiset tapaukset teknisten ongelmien selvittämistä varten.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1. Tiedot, jotka olet itse antanut palveluun
 • Tunnistautumistiedot, kuten käyttäjätunnus
 • Yhteystiedot: sähköpostiosoite, puhelinnumero
 • Muut tiedot: nimi
 • Tallennetut mediatiedostot (kuvat, äänet)
2. Palveluiden käytöstä havaitut tiedot
 • Verkkosivuston selaus- ja käyttötiedot
 • Päätelaitteen tunnistetiedot

Pääsääntöisesti tietojen lähde olet verkkopalvelun käyttäjänä sinä itse. Emme hanki tietoja muualta. Voit nähdä omat tietosi käyttäjätilisi kautta profiilisivulta. Voit myös hävittää näitä tietoja käyttäjätilin profiilisivulta tai hallintasivulta. Voit hävittää tietosi kokonaan poistamalla käyttäjätilisi palvelustamme.

Keiden tietoja käsittelemme

 • Rolling Stories -käyttäjätilin haltijat
 • rollingstories.com -verkkosivuston käyttäjät

Mistä saamme tiedot

Saamme seuraavat tiedot sinulta itseltäsi:

Yksityinen käyttäjä:
 • Sähköpostiosoite
 • Mahdollisesti tallentamasi mediatiedostot (kuvat, äänet)
 • Mahdollisesti tallentamasi rollerit
Organisaatiokäyttäjä:
 • Etunimi
 • Sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero, jos olet sen antanut
 • Mahdollisesti tallentamasi mediatiedostot (kuvat, äänet)
 • Mahdollisesti tallentamasi rollerit

Kuka muu käsittelee tietojasi

Käytämme Googlen Gmail-palvelua sähköpostien lähettämiseen. Esimerkiksi rekisteröintivaiheessa saamasi vahvistuspyyntö on lähetetty Gmail-palvelun avulla.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin käyttäjätilisi Rolling Stories –palveluun on olemassa. Mikäli poistat käyttäjätilisi palvelustamme, häviävät palvelusta samalla henkilötietosi.

Mikäli olet luonut käyttäjätilin, muttet ole ottanut sitä käyttöön eli aktivoinut sitä, poistamme käyttäjätilin kolmen (3) vuorokauden kuluttua sen luomisesta. Samassa yhteydessä poistetaan myös antamasi tiedot.

Mikäli itse poistat käyttäjätilin käytöstä eli deaktivoit sen, säilytämme tietojasi neljäntoista (14) vuorokauden ajan, jonka aikana sinulla on mahdollisuus ottaa käyttäjätilisi uudelleen käyttöösi. Jos et ole kirjautunut näiden neljäntoista (14) vuorokauden aikana käyttäjätilillesi, antamasi tiedot ja käyttäjätiliisi mahdollisesti liittämäsi materiaali (mm. kuva- ja äänitiedostot sekä tekstit ja tallennetut rollerit) poistetaan.

Rekisteröityessäsi palveluun lähetämme sähköpostiisi vahvistuspyynnön. Tämä viesti lähtee Rolling Storiesin hallinnassa olevasta Googlen Gmail-palvelusta. Lähetetty viesti säilyy Googlen järjestelmässä enintään kolmekymmentä (30) vuorokautta, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti.

Oikeutesi

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (Tarkastusoikeus)

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi, jotka meillä sinusta on. Näet ne helposti omalta profiilisivultasi kirjauduttuasi sisään palveluun.

Rekisteröidyn oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä ja suoramarkkinointia (Kielto-oikeus)

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittelystä.

Saatamme toisinaan lähettää palveluumme liittyvää markkinointimateriaalia sähköpostitse, mikäli olet hyväksynyt tämän. Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista. Toistaiseksi voit tehdä sen esimerkiksi lähettämällä viestin osoitteeseen: info@rollingstories.com. Ilmoita viestissä, ettet halua enää vastaanottaa sähköpostia meiltä.

Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista (Poisto-oikeus)

Sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi, jotka meillä sinusta on. Käytännössä henkilötietojesi poistaminen kokonaan onnistuu tällä hetkellä ainoastaan poistamalla käyttäjätilisi. Sähköpostiosoite on tällä hetkellä ainoa mahdollisesti henkilöllisyytesi paljastava tieto, jonka poistaminen ei ole mahdollista ilman käyttäjätilin poistamista, koska palvelumme toiminnan kannalta on tärkeää, että käyttäjätiliä hallinnoi jollakin tapaa varmennettu käyttäjä.

Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Valitusoikeus)

Oikaisupyynnöt tai muut asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt tai kysymykset voit lähettää meille osoitteeseen info@rollingstories.com

Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle. Kerrothan asiasta myös meille, jotta voimme korjata virheemme.

Kuinka suojaamme tietosi

Tietoihin on pääsy vain henkilöillä, joilla työtehtäviensä perusteella oikeus käsitellä rekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin suojakeinoin. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Sivustollamme käytetään salattua internet-yhteyttä (SSL).

Rolling Storiesin oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta

Palveluamme kehitetään jatkuvasti, jonka takia palveluumme saatetaan lisätä toiminnallisuuksia tai ne voivat muuttua. Päivitämme tätä selostetta silloin tarpeen mukaan. Lainsäädännön muutokset voivat osaltaan aiheuttaa tarpeen muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.

Merkittävistä muutoksista ilmoitamme palvelun käyttäjille erikseen.

Yhteydenotto

Mikäli tietosuojaselosteessamme on epäselviä kohtia tai huomaat siinä puutteita, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: info@rollingstories.com. Voit myös lähettää meille paperipostia, mutta reagoimme siihen hitaasti:

Rolling Stories Oy
PL 242
00171 Helsinki